Online Shopping

Valg af trampoliner med sikkerhedslukninger

Der er mange sikkerhedsfunktioner, der kan findes på trampoliner. Nogle er ret udførlige, andre er meget grundlæggende. Du bør kontrollere, om der er fastgjort et sikkerhedsnet til din trampolin, og i bekræftende fald, hvor stort og hvilket materiale det er. Vi diskuterer kort, hvordan man sikrer trampoliner med hoppemåtter, net og andet tilbehør.

Først og fremmest er sikkerhedskabinetter lavet til forskellige størrelser af fjederløse trampoliner. Disse kabinetter kaldes undertiden mini-sikkerhed. Sikkerhedskabinettet er designet til at styrke rammen på springenheden, og det vil vare længere. Dette beskyttende kabinet kan være lavet af flere materialer, herunder aluminium eller stål. Det er vigtigt, at du husker, at stofkabinetter lettere rengøres efter brug. De skal vaskes ofte, hvis de er lavet af stål eller aluminium.

Sikkerhedskabinetter bør også have fjederbelastede sikkerhedspudefunktioner. Disse fjederbelastede pad beskyttere giver ekstra trækkraft til børn på trampoliner. Mange af disse pad puder kan bruges med ramme puder. Sikkerhedskabinetterne fastgøres derefter til rammerne ved hjælp af dobbelte nitter.

Sikkerhedskabinettet er en fastgørelse til trampolinens ramme. Dette net er fastgjort til rammen af et reb og er dybest set et net. Dette system forhindrer børn under 5 år i at bruge trampolinen til at drive sig selv. Netsystemet forhindrer børn i at kunne drive sig selv over sikkerhedslinjen, og de lander i stedet fladt oven på hovedet. Dette system fungerer bedst, når du har nettet korrekt fastgjort til rammen.

Dernæst skal du beslutte, hvilken type havetrampolin du vil bruge. Runde trampoliner er mere stabile og afbalancerede. De har bedre hoppe kapaciteter. Trampolinernes afrundede form kan hjælpe med at reducere sandsynligheden for, at dit barn ruller fra jorden eller lander på maven. Rektangulære trampoliner koster mere end runde.

Runde trampoliner giver sikkerhed og komfort, samt at være lettere på benet. På grund af deres runde form, børn er mindre tilbøjelige end andre til at opleve kramper i benene eller skade. Runde trampoliner er vanskeligere at bevæge sig rundt på grund af deres større størrelse. En mindre rund trampolin er mere udfordrende at svinge. Dette er absolut en fordel. Du kan også finde runde trampoliner, der har forskellige former, så de kan støtte flere brugere.