Som artikel mapper skal jeg indsende min artikel til?

Der er en stadigt stigende række af artiklen mapper skyder op, attemting at drage fordel af den popularitet, der er blevet af skrive artikler som en form for promovering. Hvad folk kan være usikker på, dog er der af disse websteder til at sende deres artikel til. I denne artikel, jeg skriver om artiklen mapper, som jeg bruger.

EzineArticles

EzineArticles var, hvor jeg sendt min første artikel. Det synes så længe siden nu, hvor i sandhed det var sandsynligvis kun omkring ti måneder siden. Denne mappe blev anbefalet til mig af en ven og efter min mening er helt sikkert en af bedste. Hver artikel er gennemgået inden accepteres, dette ikke er tilfældet for mange af de andre mapper, især de nyere steder.

Når du søger efter titlen på din artikel et par dage efter den er blevet accepteret i for eksempel search engine google, kan du normalt se det højt placeret i resultaterne. En af de første artikler jeg indsendt blev kaldt stammen og dens virkninger, denne artikel er stadig placeret i top ti på google efter mange måneder.

Hvis du kun planlægger at indsende din artikel til en mappe dette er en jeg vil anbefale at du bruger.

GoArticles

Mange mennesker har fortalt mig, at de foretrækker at bruge goarticles når de søger en artikel til at tilføje til deres websted. Alene af denne grund sørge jeg altid for, at jeg sende min artikel til dette register.

Articlealley

De ting jeg kan lide ved articlealley er, at de også omfatter den artikel du sender dem på en eller to af søster sites. Dette er uden at du behøver at gøre noget ekstra arbejde. Yderligere udsættelse er altid godt.

Articledasboard

Jeg er blevet tilrådet at denne mappe bliver stadig mere populært og er en jeg vil være udstationering min artikel til. Stedet har en PageRank på seks, som altid er et godt tegn.

IdeaMarketers

Denne mappe er min femte valg i Fortjenstorden og har mange interessante artikler.

Det er svært at vide hvor mange af disse mapper folk bør indsende deres artikel til. Jeg har fået masser af forskellige råd om dette emne og har besluttet at komme med min egen konklusion. Jeg personligt sende normalt mine artikler til omkring tyve af disse websteder, men altid de fem ovenstående.

Disse er de andre artiklen mapper jeg bruger:

amazines

contentdesk

theezine.net

yeeheey

iSnare

impactarticles

activeauthors

morganarticlearchive

articlefeeder

ArticleCity

netterweb

simplysearch4it

linksnoop

articlehub

articlelocker

Den ene ting at huske er at kun indsende oprindelige indhold. Private label artikler bliver populære i visse kredse, men jeg vil råde til at undgå disse på alle omkostninger.

Jeg håber, at artiklen markedsføring giver dig så mange belønninger som det har for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *