Diverse

Penge kan foretages fra websiden hits?

En masse mennesker spørger sig selv, hvis de kan tjene penge fra deres websider hits, hvis de har en webside. Svaret er ikke umiddelbart et ja. Dette skyldes, at websiden hits er simpelthen antallet gange, at andre mennesker besøger din hjemmeside. Det viser din popularitet eller ellers ion i cyberworld.

Men du kan tjene penge fra dette, hvis bare du ved hvordan. Der er masser af måder på hvordan man gør det og du kan også gøre brug af flere måder, hvordan vi kan få penge fra flere streams af mulighed for ledige.

Den første, som du kan omsættes til penge er reklame stream potentialet af din hjemmeside, hvis du gør er at få en lang række hits. Du kan annoncere af enten ved hjælp af Googles Adsense hvori de lægger automatisk annoncer for dig og så du kan få en Kommission, hver gang nogen rent faktisk køber et produkt gennem annoncer på dit websted.

Hvis du ikke ønsker at bruge Google, kan så du bruge Commission Junction hvori du personligt kan vælge slags annoncer, som du vil lægge på din hjemmeside. Der er selvfølgelig utallige antallet af annoncører, som lader dig gøre det samme. Den eneste forskel mellem dem er sandsynligvis de politikker, der er involveret i forbindelse med betaling og andre detaljer.

Du kan også helt sikkert forsøge at sælge produkter, du har foretaget dig selv. Da dit websted allerede har et betydeligt antal af web side hits, er det mere sandsynligt, at visse af dine besøgende vil være interesseret i, hvad du har at sælge.

Det formodes, at du allerede har gjort den hårde del for at sælge dig selv til dit publikum. De virksomheder, hvis produkt, som du reklame eller sælge direkte er mere end villig til at betale dig en smuk Kommissionen, fordi den hårde del af tiltrækker folks opmærksomhed allerede er gjort af dig.

Der er også andre ukonventionelle måder at få penge til gengæld for dit sites popularitet. Du kan prøve at sælge dit websted til andre, der ønsker at ride i den popularitet, som dit websted er.

Det betyder ikke, at du vil give dem fuld kontrol, snarere du vil simpelthen give opmærksomhed til deres produkter som om de var din egen eller du kan bruge dit websted som et sted hvor de kan få deres links piggyback til dig.

Dette vil automatisk placere deres hjemmesider i en højere sideplacering med Google, som igen kan oversættes til flere penge til jer begge.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.