Diverse

Gratis for et mindre gebyr?

Denne sætning kan ligne en paradoks men tro mig det ikke er. Mange hjemmesider tilbyder høj kvalitet gratis ting som unfortunetly sjældent kommer fri. I denne artikel vil jeg vise dig hvordan du undgå disse fælder, fordi det helt sikkert ikke kan kaldes gratis ting.

Når nogen giver mig gratis ting som en email adresse (skyld eksempel) jeg forventer, at denne e-mail skal være gratis, og jeg mener enhver afgift, ikke kun penge men også gratis af tonsvis af reklamer og andre ting. Jeg forstår, at online virksomheder ønsker at gøre og det er ok (infact vi bruger gratis ting for at mindske vores tilbringer, så det er faktisk anden side af den samme mønt), men hvorfor selskaberne ikke kan sige: du behøver ikke at betale for denne e-mail, men du skal se vores advertismen t 1 time dagligt. Nu denne proboably ville ikke bringe nogen opmærksomhed, men det ville være sandheden.

Så her er nogle få regler for tommelfingeren, hvordan man undgår gratis ting crap:

1. aldrig tilmelding til gratis ting hvor tilbudte freebies er betalt på andre lignende sites, dette især omfatter e-bøger, rapporter og andre informative produkter.

2. aldrig svar på e-mails fra ukendte kilder, hvor afsenderen tilbyder dig meget værdifuld gratis ting som ure eller endda ipods for lige at svare til hans e-mail. Det kan ligne ægte vare, men du kan være sikker på den person, som kontaktede du er en spammer, Husk, at du er sikker, så længe du ikke svare ham.

3. Hold øje med undersøgelser, hvor du kan vinde ferie eller endda bil for at fuldføre undersøgelsen, selvom det kan være real deal, være klar over de kan (og proboably vil) vil have dig til at fuldføre par relaterede tilbud hvor du nødt til at købe noget for at fuldføre undersøgelsen , så som jeg sagde i begyndelsen ikke er det virkelig gratis ting.

4. en ting mere, der er mange hjemmesider på internettet, der tilbyder gratis ting eller endda penge for din mening og dine personlige oplysninger, de har utallige grunde hvorfor de har brug for dine personlige informationer, men aldrig give dem denne information, især når de ikke bogfører deres kontaktinfo og hjemmeside ser mistænkelige. Bare husk dine personlige informationer og privatlivets fred er værd meget mere end par dollars, som de tilbyder dig.

Efter dette vil par regler hjælpe dig med at undgå de fleste af svindlere, der forsøger at narre dig til at tro, at de faktisk har noget værdifuldt at tilbyde.

Anyway nødt jeg ønsker dig bedste held med at finde gratis ting, fordi der er mange fantastiske tilbud på nettet, du bare til at vide hvor at lede efter dem. Hvis du er interesseret i høj kvalitet gratis ting og freebie tilbyder, kan du besøge gratis ting og Freebies anmeldelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.