Mad

Er du interesseret i lydbøger?

Lydbøger kan være bøger eller historier, som du lytter til, men ikke læser. En lydbog er simpelthen en lydoptagelse af en person, der læser fra en bog. Du kan lytte til dem på MP3-enheder, cd’er og håndholdte spillere. Der er mange lydbøger at vælge imellem, afhængigt af hvilken type lytter du er. Der er tale om følgende:

Lydbogen “Unlimited Access” giver lytterne mulighed for at lytte til lydbøger så mange gange de vil. En “Begrænset adgang” er en anden formular. Dette gør det muligt for lytteren kun at høre specifikke ord eller sætninger gentaget og forbedrer ikke deres forståelse. En ubegrænset lydbogsapp er ideel til alle, der elsker lange bøger, eller som ønsker at øge deres forståelse ved at lytte til den flere gange. En “uforkortet” læsning af den fulde tekst er tilgængelig. En “kondenseret bog” er en kort version af en lydbog. Alle tre udtryk kan bruges i flæng til at henvise til nøjagtig det samme.

Lydbøger kan lyttes til ved hjælp af håndholdte enheder, såsom mobiltelefoner, mp3-apparater og iPods. Mange mennesker bruger deres telefon til at gemme deres yndlingslydindhold. Du kan nå bag din enhed for at læse bogen eller lukke øjnene og nyde lydindholdet. Hvis du lytter til lydbøger via din MP3-afspiller eller cd med lange ærmer, finder du ingen fordel ved at læse dem på din håndholdte enhed.

Lydbøger kan også lyttes på bærbare computere og computere, ligesom enhver anden lydenhed som en sådan iPod eller MP3-afspiller. En lydbogs app kan downloades til din computer, så du kan lytte til lydbøger fra din computer. En lydbogsapp giver dig mulighed for at gennemse bøger i dit bibliotek og tilføje lydbøger på din lytteliste.

Du kan lytte til lydbøger ved hjælp af din MP3 eller iPhone satans sommer lydbog. Hvis bluetooth-headsettet ikke er tilgængeligt, skal du bruge bluetooth-headsettet. Når du har installeret et lydbogsprogram på din bærbare computer, kan du Bluetooth synkronisere det til din iPod eller iPhone og lytte til lydbøger. Lydbøger vil være let tilgængelige for dig, når du har brug for dem. Lydbøger kan findes mange forskellige steder, herunder Amazon og Audible.

Lydbøger fungerer på samme måde som trykte bøger. Du kan nemt kopiere en trykt bog til en halv bog ved hjælp af en af dine skrivbare cd-brænderenheder. Brænd derefter lydindholdet til en cd i fremragende kvalitet. Det kan bæres rundt med dig og afspilles på din bærbare musikafspiller, eller på dit hjem stereoanlæg, hvis du kan lide at lytte til det ofte. Det kan lyttes til på dit tv eller dvd, hvis du vil.